top of page
Banner_Anastacia3.jpg

Tarina saa alkunsa 1980-luvun loppupuolella. Jo pikkupojasta asti antiikki-esineiden kanssa elänyt ja huutokauppa-ilmaa haistellut Matti päätti muuttaa intohimoisen harrastuksensa myös työksi. Syntyi antiikkiliike Wagon Wheel.
 

Parikymmentä vuotta riitti työtä aamusta iltaan tavaraa etsien ja noutaen. Matti kunnosti huonekalut ja myi niitä liikkeessä, messuilla ja pitämissään huutokaupoissa.

Toimipaikka vaihtui muutamaan kertaan, mutta pisimpään toimittiin vanhassa mattokutomossa Cooperin huvilan vieressä.


Pikkuhiljaa tilat alkoivat käydä pieniksi ja talon purku-uhka käydä koko ajan suuremmaksi. Oli aika rakentaa uudet ja isommat toimitilat Järvenpään Yrittäjänkadulle.

Uusien tilojen myötä asiakasvirta lisääntyi ja myös uuden tavaran kysyntä alkoi kasvamaan. Tässä vaiheessa todettiin, että yksin ei kaikkea ehdi tekemään ja niinpä puoliso Tanja jätti entisen työnsä ja yhdessä päätettiin perustaa Wagon Wheelin rinnalle vain uutta tavaraa myyvä Anastacia-sisustusliike. Nimikin löytyi luontevasti samana vuonna syntyneen nuorimmaisen tyttären nimestä. Vuosi oli 2004.


Tällä hetkellä on palattu takaisin siihen mistä aloitettiin, eli vanhojen huonekalujen kunnostamiseen ja myymiseen. Laadukkaasti kunnostetut huonekalut ja mausteena hieman pientäkin tavaraa, kauniisti ja selkeästi esille laitettuna. Tervetuloa tutustumaan!

AnastaciaLogo.png
bottom of page